2022-03-14 08:13:01• hírek • közlemény

Újabb segélyszállítmány jutott célba, Szatmárnémeti kárpátaljai testvérvárosához

Ebben a rendkívül nehéz időszakban együttérzünk a kárpátaljai testvérvárosaink lakóival, ezért továbbra is anyagi és logisztikai támogatást biztosítunk számukra - írja vasárnap esti közleményében a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal.

Mint írják, szombaton újabb humanitárius segélyszállítmány - amely alapvető élelmiszereket, orvosi felszereléseket, tisztító- és higiéniai termékeket, valamint a sürgősségi helyzetekben és az ivóvízellátáshoz használt technikai felszereléseket tartalmazott – ért célba Beregszászban.


 A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal, a Hans Lindner és Maurer Alapítványok, valamint a Máltai Szeretetszolgálat szatmári fiókszervezete által összeállított, 170 ezer lej összértékű  segélyszállítmány a W&J Kft. teherautóival jutott el Beregszászra.


Beregszász város vezetése és Babják Zoltán polgármester a szállítmányt elkísérő Kereskényi Gábor polgármesteren és Magyar Lóránd parlamenti képviselőn keresztül is köszönetet mondott a szatmáriaknak, akik felajánlották a támogatásukat és példaértékűen viselkedtek az ukrajnai háború kitörése óta.










Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: